Iránymutató - a Jette babzsákok

 

Amennyiben babzsák fotelre vágysz, valószínűleg nem most látsz ilyet először. A biztonság kedvéért mégis megosztok veled némi információt.

 

babzsák fotelek

A Jette babzsák fotelek a kényelem, esztétika és felszabadult pihenés jegyében készült kiegészítő kisbútorok. Terveztünk, alakítottunk, készítettünk és mindezt azzal a céllal, hogy az igény találkozzon a megvalósulással.

 

 

A babzsákok felépítése, jó tanácsok

 

Minden fotelünk dupla huzattal készül. A külső huzat az anyagba rejtett, hosszú cipzárral záródik, így azt könnyedén leveheted, tisztíthatod, esetleg lecserélheted, amennyiben ízlésed vagy szobád színvilága megváltozik. A választható anyagok között megtalálható a hagyományos pamut alapú farmerszövet, valamint változatos anyagszerkezetű, széles színskálával bíró, puha, selymes felületű bútorszövetek.

babzsákokA huzatok rendkívül strapabíróak, a varratokat megerősítettük, hogy az átlagos ülőbútortól eltérő, dinamikusabb használatnak is megfeleljenek. Mégis ha javasolhatjuk, ne tedd ki zsákod éles, hegyes tárgyak támadásának, kis felületen nagymértékű ütés ne érje, valamint a cigaretta is kárt tehet benne.

 

A belső huzat nagy szilárdságú nemszőtt textília, légáteresztő, és szintén strapabíró. Azonban használat közben a babzsák fotelre nehezedő terhelést túlnyomórészt a külső huzat viseli. Ezért amennyiben tisztítás, vagy egyéb célból a külső huzatot eltávolítod, a "ruhátlan" babzsák fotelt ne használd!

A töltet előhabosított polisztirol gyöngy. Főbb jellemzői, hogy antiallergén,babzsak.hu lélegző, vízlepergető, ám gyúlékony, viszonylag gyorsan ég. Néhány hónapos használat alatt kismértékben összetömörödhet. A belső huzat egy kis méretű, mindkét végén megerősített húzózárral rendelkezik, így a polisztirol könnyen utántölthető. Figyelj rá, hogy a húzózár mindig csukott állapotban legyen. Amennyiben a gyöngyök a huzatból kikerülnek, kisgyermekek számára baleset-veszélyesek lehetnek, azokat könnyen lenyelhetik, beszippanthatják, fulladást okozhatnak.

A fotel külső és belső részeit egyaránt óvd az erős és közvetlen napsugárzástól, hősugárzástól, tűztől, maró hatású vegyszerektől, szennyeződéstől.

Használat közben

 

babzsák fotelA babzsák fotel természeténél fogva mozgékonyabb, mint az ülőbútorok általában. Lazább ülőfelülettel bír, könnyűszerrel formálható, mindezek indokolják, hogy mozgássérült személyek illetve mozgásukban még ingatag kisgyermekek a babzsákokat csak folyamatos felügyelet mellett használhatják biztonsággal.

 

Ha babzsákodon gyanús foltok, pecsétek jelennek meg, és tisztításra adod a fejed, tekintsd át a csomagoláson feltüntetett anyagösszetételt és az arra vonatkozó mosási utasításokat.

A farmer anyagú külső huzatot mosógépben 40 fokon moshatod, kiterítve száríthatod (ne szárítógépben), és közepes hőmérsékleten vasalhatod. Az általunk felhasznált bútorszövetek számos kedvező jellemzővel rendelkeznek, mint a víz- és folyadéktaszító tulajdonság, könnyű tisztíthatóság. A huzatot ért szennyeződést (pl. kávé, tea) nedves ruhával, szivaccsal gyorsan, könnyedén, esetleg gyenge dörzsöléssel eltávolíthatod. Makacs foltok esetén a külső huzat vegytisztítását javasoljuk. Ne mosd mosógépben!

A belső huzat mosása nem ajánlott, mivel a polisztirolgyöngy nagy szabadulóművész, szerteszét fog hullani. A szennyeződést nedves ruhával próbáld meg eltávolítani, majd töltettel együtt száraz helységben, vagy a szabad levegőn a babzsák kiszárítható.

Mindezek ismeretében a babzsák fotel felhőtlen kikapcsolódásra, önfeledt pihenésre ad lehetőséget. Alakítsd, formáld fantáziád szerint, fedezd fel a benne lappangó lehetőségeket.

babzsákfotelek

 

Oldalainkat 3 vendég és 0 tag böngészi